www.xabia.org

Victor Goikoetxea | Materia en Movimiento

18/06/2022 al 31/07/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Recoleto Creative

La proposta de Victor Goikoetxea és en essència un desafiament continu que transcendeix les tècniques conegudes i l'escala de la pròpia obra o actuació.

Exposicions

Fogueres de Sant Joan

10/06/2022 al 24/06/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Xàbia Històrica

Amb l'arribada d'estiu, Xàbia celebra les tan esperades Fogueres de Sant Joan 2022. Del 10 al 24 de Juny, els carrers i places de Xàbia Històrica s'ompliran de música i color per a commemorar aquestes festes tan participatives i tradicionals.

Festes

LOS COLORES DEL AGUA. Acuarelas de gran formato

13/06/2022 al 15/10/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Hotel Sol de Jávea

Los colores del agua és un homenatge a la mar que banya les costes xabienques. Segons la seua creadora, l'exposició, que acull l'Hotel Sol de Xàbia , “està pensada per a expressar l'enorme gamma cromàtica que ens aporta la mar segons el moment i el que provoca en nosaltres”. Però la seua autora va més enllà de la mar com a ecosistema natural i l'extrapola “com un reflex del cel que representa a l'ànima” i amb la poètica de la línia de l'horitzó com a barrera que uneix i divideix a tots dos de per si mateix.

Exposicions

Nit dels Focs de Sant Joan

23/06/2022

Hora inicio: 23:30 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Xàbia Històrica

Nit màgica declarada Festa d'Interés Turístic Local, en la que se situen fogueres en els punts on estaven les portes de les antigues muralles. La gent bota "la cremà dels focs" portant unes garlandes al cap a mode de corona.  

Festes

Atrás Adelante
x