www.xabia.org

Happytecture

22/03/2024 al 22/06/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Recoleto Creative

L'exposició "Happytecture" d'Anna Devís i Daniel Rueda celebra l'arquitectura alegre i surrealista a través del seu característic estil fotogràfic ple de color i creativitat. Submergeix-te en un món on els edificis cobren vida i la imaginació es desborda en cada imatge capturada per esta talentosa parella d'artistes. Reserves i més informació: https://www.recoleto.com/art-exhibitions Lloc: Casa Recoleto, C/ Azorín, 4.  

Exposicions

Núvol de cartró: Intervenció Plàstica del col·lectiu DONES+ART

14/03/2024 al 30/04/2024

Hora inicio: 19:30 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Mercat Municipal

Fina Gilabert, M. José Cholbi, Mariví Puigcerver, Mar Fornes, Isabel De Piero, Blanca Hernando i  Mari Marí exposen la seua instal.lació "Núvol de cartró"  per conscienciar sobre els envasos sostenibles.

Exposicions

Multidisciplinary Art Projects

19/04/2024 al 25/05/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

Exposició col·lectiva amb els treballs realitzats pels alumnes de la facultat de Belles arts de la Universitat Miguel Hernández d'Alacant.

Exposicions

El sagrat i el profà

05/04/2024 al 05/05/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Casa del Cable

La proposta conceptual del grup Matèria, realitzada per a la Casa del Cable de Xàbia està inspirada en el edificidel temple romà i en els simbolismes que suggereix. MATÈRIA és un grup de recerca, creació, experimentació i transferència de coneixement en Art de la Facultat de Belles artsd'Altea, Universitat Miguel Hernández d'Elx, i està format per M.ª José Zanón Cuenca, Amparo Alepuz Rostoll, Juan Fco. Martínez Gómez d'Albacete, Imma Mengual Pérez, Lourdes Santamaría Blasco, Elia Torrrecilla Patiño y Pilar Vivente Solé

Exposicions

Mostra de teatre del grup Julietes

19/04/2024

Hora inicio: 20:00 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Casa de Cultura

JULIETES som un grup de dones que ja fa temps que deixarem l'edat que té Julieta a l'obra de Shakespeare. Així que lluitant contra una memòria que cada dia balla més al seu aire i uns cossos que ja conten tot el que hem viscut, ens reunim i juguem, llegim, analitzem, xarrem, riguem...fem teatre. Esta mostra d'escenes viatja per una peça guanyadora del Concurs de Teatre Curt de Dénia, una peça adaptada per Marta Catalá del seu llibre de relats "Algún día nuestros ojos verán",una peça escrita per Marta inspirada en "No me gusta mi cuello" de Nora Ephron i dos escenes de Yerma del sempre estimat Federico García Lorca. Les actrius són: Mar Bou Paloma Vera María Bequio Laura Berna Marta Catalá Patricia Solís Mariajosé Quesada Paloma Martos Aitana Morell María Pons Una bona excusa pero a fer-nos companyia que compartim amb vosaltres.  

Teatre Precio Gratuït

Concurs de fotografia ràpida a PlayJove

19/04/2024

Hora inicio: 18:00 - Hora fin: 20:00

Zona: Pl. de la Constitució

Demostra els teus dots de fotògraf/a amb el mòbil inscrivint-te en este concurs de fotografia ràpida. Inscripcions a PlaJove.

Oci gratis

Exposició col.lectiva d'Adama

28/03/2024 al 05/05/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco

Exposició col.lectiva de pintura, dibuix i fotografia.

Exposicions

Atrás Adelante
x