www.xabia.org
jul

25

2022

El segle de Balenciaga

El modista espanyol farà el seu últim passeig per la Xàbia en la qual va morir fa just 50 anys en una gran exposició que recorrerà la seua destacada trajectòria i dedicarà un íntim apartat al qual va ser l'últim gran escenari que van immortalitzar els seus ulls.

Des de l'1 de juliol al 30 de setembre, el municipi acull la mostra "El segle de Balenciaga", amb peces de moda molt exclusives pertanyents al guarda-roba privat de clientes que els cediran per a l'ocasió.

Comissariada per Pedro Usabiaga i Lydia García, podrà visitar-se gratuïtament a les sales municipals:
- Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco. C/ Primícies, núm. 1
- Ca Lambert. C/ Major, núm. 40
- La Casa del Cable. Avda de la Marina Espanyola, núm. 6

En el Parador de Xàbia i l'estudi de la dissenyadora Jessica Bataille se celebraran xarrades, trobades i taules redones al voltant de Balenciaga, el seu llegat i la seua influència en l'art i el disseny.

Entorn de la commemoració, es realitzaran altres activitats com la projecció, gratuïta, de la pel·lícula "El fil invisible" al Cinema Jayan i el recital , a l'església de Sant Bertomeu, “El so de les seues dues ribes” amb la presència de la soprano Teresa Albero.

 

 

Descàrregues

Altres Notícies

feb

09

2022

Treballant per un turisme accesible

La plataforma representativa estatal de persones amb discapacitat física (PREDIF), junt amb Turisme Comunitat Valenciana, en el marc de les accions del Programa de Turisme Accesible de la ...

x