www.xabia.org
jun

03

2024

Fogueres de Sant Joan 2024

Amb l'arribada d'estiu, Xàbia celebra les tan esperades Fogueres de Sant Joan 2024. Del 9 al 24 de Juny, els carrers i places de Xàbia Històrica s'ompliran de música i color per a commemorar aquestes festes tan participatives i tradicionals.

El programa d'aquestes festes és molt variat i inclou, entre altres, cercaviles, actuacions musicals, concerts, ofrena de flors… Molt populars són la solta de vaquetes i els “correfocs”, així com la tradicional “Nit dels Focs”, que és una nit màgica i misteriosa, de marcat caràcter mediterrani i que transcorre per l'entorn inigualable de Xàbia Històrica.

El seu caràcter lúdic, el simbolisme, la tradició i arrelament, han fet que aquesta festa siga declarada Festa d'Interés Turístic per la Generalitat Valenciana.

Les festes acaben la nit del 24 amb la crema de la foguera i amb un espectacular castell piro-musical de focs artificials.

PROGRAMA FOGUERES 2024

Altres Notícies

may

26

2021

Posidònia és Xàbia

Amb l'objectiu de cuidar i protegir aquesta espècie única del Mediterrani, i que desenvolupa un dels ecosistemes més productius del planeta, el Departament de Turisme de Xàbia ha editat un doc...

x