www.xabia.org

Granadella Trail 21K y 14K y Granadella Trail Mini

Més informació

Hora inicio: 09:00

Hora fin: 18:30

Zona: Parc Pinosol

05/02/2022 al 06/02/2022 /

“Respira el mar mientras corres por la montaña”

 

Esports Precio 3€, 16€ o 20€

 

Els dies 5 i 6 de febrer tindrà lloc a Xàbia l'esdeveniment més esperat per als amants de la muntanya. Aquesta prova es durà a terme el cap de setmana, sent el dissabte el torn per als més xicotets en l'edició Mini i el diumenge els 14 i 21k.
En aquesta huitena edició, les distàncies a recórrer han sigut modificades, afegint quilòmetres però conservant l'encant i l'essència de sempre i gaudint del recorregut pel Parc Natural de la Granadella i al costat de la mar. La prova consta de dues distàncies de 14k i 21k, sent una carrera relativament ràpida però que sorprén els corredors per la varietat del recorregut en conte a diferents tipus de senda, desnivells amb fortes pujades i vertiginosos descensos.
Dins de les 600 inscripcions, comptarem amb la presència de diversos corredors d'elit en el món del trail com és el cas de Gemma Arenas, William Aveiro, Adrian Ivars Ivars, Nasio Cardona, Adil Moussaoui, Rosa Lara entre altres. I tot això retransmés en directe perquè no et perdes res gràcies al gran desplegament de mitjans que tindrà lloc aquest dia.
• Dissabte 5 de Febrer: GRANADELLA TRAIL MINI
- Lloc: Parc Pinosol
- Inici de la prova: 15.30h
- Preu: 3€
• Diumenge 6 de Febrer: GRANADELLA TRAIL 14 I 21K
- Lloc: Parc Pinosol
- Inici de la prova: 9h
- Preu: 16€ i 20€
- Inscripcions (ESGOTADES)
Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l'esdeveniment.

 

Atrás Adelante
x