www.xabia.org
feb

03

2020

Montgorock Xàbia Festival 2020

MRK Xàbia Festival s'ha posicionat com un dels principals festivals de música i estil de vida. La connexió entre l'entorn, la gastronomia i el disseny fa de MRK l'esdeveniment perfecte per a donar començament a la temporada d'estiu.

En aquesta 8a edició, que se celebrarà el 15 i 16 de Maig 2020, el Festival comptarà amb la presència del grup australià Wolfmother, artistes de la talla de Leiva, Maika Makovski, Carmen Boza i grups com Los Zigarros, Badlands, Los Estanques i molts més.

La música és el fil conductor d'una experiència completa en un entorn inigualable, que ofereix un cartell musical ampli i variat, i que manté les seues arrels en el rock però que s'ha obert a altres gèneres musicals amb l'objectiu de satisfer a un públic cada vegada més exigent.


Música, sol, platja, amics i el camí cap a l'estiu, t'esperem en MRK XÀBIA FESTIVAL.


Més informació: www.montgorock.es

 

Descàrregues

Altres Notícies

feb

11

2020

Carnestoltes 2020 a Xàbia

Divertida desfilada de disfresses que recorrerà els carrers del Centre Històric i acabarà en la Plaça de la Constitució, on la festa serà amenitzada amb música i espectacle. 17.00h.: Cercavila ...

ene

14

2020

Programa Cultural Xàbia 2020

Dins l'apartat musical, es podrà gaudir de cicles del gènere clàssic com Els Colors de la Música –amb concerts tan potents com el de l'Orquestra Simfònica del ADDA que a més serà d'entrada gratuït...

x