www.xabia.org

Film office

Xàbia Film Office és una oficina municipal dins del Departament de Turisme l'objectiu i la finalitat del qual és posar en valor els recursos i valors culturals, paisatgístics i artístics del municipi per a l'atracció de productors nacionals i internacionals que precisen de localitzacions per a la realització de les seues obres audiovisuals a Xàbia.

Xàbia Film Office forma part de Costa Blanca Film Offices abrigallades sota el paraigua de Costa Blanca Film Commission.

Des d'ací ens encarreguem de coordinar i sol·licitar tots els informes i serveis necessaris que afecten els diferents departaments municipals i que siguen preceptius per a poder obtindre el permís de rodatge. També ens encarreguem de l'assistència en la cerca de localitzacions de rodatge i la logística de producció.

No serà necessària l'autorització municipal en l'enregistrament d'imatges per a programes informatius que no requerisquen delimitar espais o limitar el trànsit per als vianants o rodat.


NO S'ATORGARAN PERMISOS DE RODATGE PER SETMANA SANTA, PONTS NI DES DE L'1 DE JUNY Al 30 DE SETEMBRE.


LA TRAMITACIÓ DEL FORMULARI DE SOL·LICITUD IMPLICA L'ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS ESPECIFICADES EN TOTS ELS APARTATS DE XÀBIA FILM OFFICE.


Per a sol·licitar qualsevol tipus d'informació o enviar el formulari de sol·licitud, ha de posar-se en contacte amb: Charo Marzal i Miguel Mata, al correu electrònic: xabia_port@touristinfo.net i miguel.mata@ajxabia.org


PLAZOS


PERMISOS DE RODAJE


x