www.xabia.org

Exposició de Marissa Oosterlee

19/01/2024 al 31/03/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Casa del Cable

Marissa Oosterlee és reconeguda per les seues peces figuratives hiperrealistes que captiven a l'espectador no sols amb els seus detalls tècnics, sinó també amb les narratives a les quals ella dona vida

Exposicions

“Lo sabe el cielo azul” Exposició de Susana García

23/02/2024 al 13/04/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

Ho sap el cel blau, ens parla d'una aposta per la calma, pels processos lents i artesanals de l'obra que suposen un viatge d'autoconeixement on es van revelant i alliberant capes per a connectar de manera més profunda amb la vida.

Exposicions

Exposició "Pobladores d'art". Dones artistes rurals de la Marina Alta

23/02/2024 al 24/03/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco

Pobladores d’Art, naix de la necessitat col·lectiva de conéixer i reconéixer a les dones artistes de l’entorn rural de la Marina Alta, eixint dels cànons establers de cultura turística i massificada, que pateix aquesta zona a la costa, però que mor lentament a les muntanyes. Per aquesta raó, posem al centre la nostra cultura, arrels i la realitat que vivim les dones artistes de la comarca.

Exposicions

Els colors de la música. Concert Vent Tosca Ensemble

22/03/2024

Hora inicio: 20:00 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Casa de Cultura

Tosca Ensemble és un projecte musical i artístic que naix amb l’objectiu de mantenir viva la música original per al Quintet de Vent i aproximar-ne d’altres estils al públic d’una manera dinàmica i entretinguda. Els seus integrants són Andrea Costa Costa (Flauta), Juan Bautista González Montero (Oboè), Adrià Tomàs Peñalver (Trompa), Josep Balaguer Pastor(Fagot) i Cristian Escolano Burgos (Clarinet). Tots ells han realitzat els seus Estudis Superiors de Grau als Conservatoris Superiors de Música de la Comunitat Valenciana. Conten amb una amplia experiència en el món de la interpretació, tant en música de cambra i orquestra així com en la docència musical.

Música Precio 5,00€

Núvol de cartró: Intervenció Plàstica del col·lectiu DONES+ART

14/03/2024 al 30/04/2024

Hora inicio: 19:30 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Mercat Municipal

Fina Gilabert, M. José Cholbi, Mariví Puigcerver, Mar Fornes, Isabel De Piero, Blanca Hernando i  Mari Marí exposen la seua instal.lació "Núvol de cartró"  per conscienciar sobre els envasos sostenibles.

Exposicions

Happytecture

22/03/2024 al 22/06/2024

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Recoleto Creative

L'exposició "Happytecture" d'Anna Devís i Daniel Rueda celebra l'arquitectura alegre i surrealista a través del seu característic estil fotogràfic ple de color i creativitat. Submergeix-te en un món on els edificis cobren vida i la imaginació es desborda en cada imatge capturada per esta talentosa parella d'artistes. Reserves i més informació: https://www.recoleto.com/art-exhibitions Lloc: Casa Recoleto, C/ Azorín, 4.  

Exposicions

Atrás Adelante
x