www.xabia.org

LOS COLORES DEL AGUA. Acuarelas de gran formato

13/06/2022 al 15/10/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Hotel Sol de Jávea

Los colores del agua és un homenatge a la mar que banya les costes xabienques. Segons la seua creadora, l'exposició, que acull l'Hotel Sol de Xàbia , “està pensada per a expressar l'enorme gamma cromàtica que ens aporta la mar segons el moment i el que provoca en nosaltres”. Però la seua autora va més enllà de la mar com a ecosistema natural i l'extrapola “com un reflex del cel que representa a l'ànima” i amb la poètica de la línia de l'horitzó com a barrera que uneix i divideix a tots dos de per si mateix.

Exposicions

El segle de Balenciaga - 1940s

01/07/2022 al 30/09/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco

Primera part de l’exposició El segle de Balenciaga, que tracta dels començaments de Cristóbal Balenciaga; el seu naixement en Guetaria, la seua mare modista i el seu pare pescador i alcalde de la vila. Els primers treballs en els anys 20 i 30 fins a la seua arribada a París des de Sant Sebastià. Les cases de costura EISA, a Madrid, Sant Sebastià i Barcelona. La consagració del seu talent.

Exposicions

El segle de Balenciaga - 1950s

01/07/2022 al 30/09/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

Aquesta segona part de l’exposició abasta els anys 50 i 60, els objectes i la documentació, fotografia, pintura i la major part de les seues peces més significatives, vestits de dia, abrics, vestits de còctel, de nit i els seus cèlebres vestits de novia, tot vist des de l’interior de les seues cases de costura i fins al seu tancaments el 1968.

Exposicions

El segle de Balenciaga - Deixebles 1968-70s

01/07/2022 al 30/09/2022

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Casa del Cable

Després del tancament de les cases de París, Barcelona, Madrid i la de Sant Sebastià, que va ser la que més tard es va tancar, el 1969, molts dels seus col·laboradors i persones que s’havien format amb ell es van llançar al món de la moda. Felisa Irigoyen i José Luis Molina van crear la marca Felisa i José Luis. Uns altres, com les signatures Villahierro, Ungaro o Courrèges, van ser els grans noms del final dels 60 i la dècada següent. El seu amic Hubert de Givenchy es va dedicar a transmetre el llegat Balenciaga.

Exposicions

Marinae Ensemble Quartet

26/08/2022

Hora inicio: 20:30 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Xàbia Històrica

Gaudeix dels sons dels quartets i d'instruments de vent amb aquesta edició de "Música al Carrer" que omplirà els carrers i places de Xàbia Històrica. Ubicació: Plaça de l'Església.

Música Gratis

Atrás Adelante
x