www.xabia.org

Grup de Danses Portitxol: VIII EDICIÓN TRADIDANSES

18/09/2021 al 19/09/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Riurau d'Arnauda

El Grup de danses Portitxol  Xàbia, organitza la huitena edició del TRADIDANSES. Jornades basades en la tradició musical, la investigació i transmissió oral del patrimoni cultural, les danses i la música d’arrel. Tradidanses ofereix concerts, ponències i cursos d’aprenentatge i perfeccionament de danses, música i instruments autòctons.

Oci Precio Gratuït

Festival Ojos Rojos: "On the Road in México" de Bernard Plossu

17/09/2021 al 17/10/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco

Exposició de fotografies de Bernard Plossu, fotògraf francés amb gran vincle amb Mèxic i Espanya. La part més important del seu treball està constituïda per reportatges de viatges. En l'exposició que presentem el pais triat és Mèxic

Exposicions gratis

Festival Ojos Rojos: "Archipiélagos" de Ire Lenes

17/09/2021 al 17/10/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

Aquest treball conta la història del barri Naujoji Vilnia, situat a l'est de Vilnius, és un oasi de convivència, allí ètnies russes, lituanes, bielorusses o poloneses conviuen en harmonía, hi ha un col·legi rus, esglésies ortodoxes, productes en cirílic i parelles mixtes. A priori sembla un model d'integració però quant més s'aprofundeix en ell més gueto sembla.

Exposicions

Festival Ojos Rojos: "Panta Rei" de Lucía Morate

17/09/2021 al 17/10/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

Fotografies realitzades sobre el cos humà, un paisatge en contínua transformació. Imatges del físic, la pell i el carnal, combinades amb escenes de la naturalesa on al seu torn també flueix el canvi.

Exposicions

Festival Ojos Rojos: "La apestosa" de José Luis Cuevas

17/09/2021 al 17/10/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

Les imatges de "la Apestosa", realitzades entre 2002 i 2004, conformen un assaig fotogràfic que documenta l'atmosfera d'una cerveseria situada en el centre de la Ciutat de Mèxic. Impregnada de suor, orines, alcohol i sexe, La Apestosa, hui extinta, es distingia per ser un lloc fosc i pudent, on homes i dones ballaven, bevien, es trontollaven i s'entregaven instintivament els uns als altres, en un brusc intercanvi de soledats.

Exposicions

Bogant als peus del Cap

18/09/2021

Hora inicio: 09:00 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Av. del Mediterráneo

La Reserva dels Fons Marins del Cap de Sant Antoni presenta una biodiversitat molt interessant que, en moltes ocasions, només pot descobrir-se des de la mar. El Centre d'Interpretació, junt amb la  col·laboració d'un grup d'empreses de turisme actiu de la zona organitza una visita guiada en caiac a la Cala del Pope i la microreserva de flora de l'Illot de la Mona. Distància: 3.5 KM Més informació i inscripcions en: Xabia activa (+34) 639 26 23 23 / 96579 45 62.

Rutes i excursions 35€

"Disorder & Resist"

08/09/2021 al 27/09/2021

Hora inicio: 19:30 - Hora fin: Sense especificar

Zona: Recoleto Creative

Exposició de l'artista VIANI. Inauguració dimecres 8 de setembre a partir de les 19.30 on es podrà conéixer de primera mà a l'artista i la seua obra. Per a poder gaudir d'ella s'ha de fer reserva prèvia a través del següent enllaç: https://es.recoleto.com/event-details/viani El xef Alberto Ferruz, guardonat amb dues estreles Michelin del Restaurant BonAmb, prepararà "L'art efímer de la gastronomia", el pròxim 27 de Setembre a les 20.00, en el marc de l'exposició de l'artista resident VIANI. Més informació de l'esdeveniment i reserves de plaça en: https://es.recoleto.com/event-details/alberto-ferruz-the-ephemeral-art-of-gastronomy-2

Exposicions

Atrás Adelante
x