www.xabia.org

Art SET Cable

23/07/2021 al 12/09/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Casa del Cable

Exposició col.lectiva amb obra dels artistes plàstics Juan Antonio Caravaca, Jaume Monfort, Fuensanta Niñerola, Toni Marí Sart, Tomás Sivera Vallés, Natalia Ribes Hankins i Francesc Marzal.

Exposicions

Tern: Sèries. Obra de Filiberto Siscar Sendra

06/08/2021 al 05/09/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco

Segons l'Acadèmia Valenciana de la llengua Tern es defineix com “un conjunt de tres coses d’una mateixa espècie”. Com en considere una “espècie d’artista plàstic” vaig trobar aquest terme perfecte per a definir aquesta exposició, en presentar tres propostes artístiques, on dialoguen conceptes, materials i tècniques entre si en la Sala Soler Blasco del Museu Arqueològic i Etnogràfic de Xàbia. Un dels nexes comuns entre aquestes sèries, és la reflexió sobre l’acte creatiu en si, entés com una tasca que s’inicia amb un concepte o una idea que es plasma mitjançant un procés de prova i error amb els materials i acaba amb una reflexió de l'objecte creat on s’analitzen els resultats obtinguts per a intentar marcar els posteriors passos a seguir. És una cerca contínua, frustrant i gratificant on no cal perdre mai el fil inicial, ni embolicar-lo en un cabdell d'idees pròpies o alienes per a continuar i portar a bon terme la creació plàstica. Aquesta idea inicial pot mutar en el camí i evolucionar, però sempre s'ha de trobar unes pautes que es puguen definir, acotar i repetir en posteriors obres per a formar una sèrie on es plasma la idea inicial i el seu desenvolupament. En aquesta lluita desigual entres les idees, les possibilitats econòmiques per dur-les a terme, les circumstàncies vitals, els coneixements artístics i tècnics, els materials i suports, l'espai on es creen, el lloc on s’exposen, la pandèmia global i l'ego personal sempre present, es troba Tern, amb les sèries que es desenvolupen en aquesta exposició: Schwindel, Ego i Tricromies, despullades de tota simbologia i representació, però carregades de color, gestualitat i emoció i que marquen el meu procés creatiu actual.

Exposicions gratis

Estar aquí. Exposició de Nicolas Blin

06/08/2021 al 11/09/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Ca Lambert

"Trobar al públic de Xabia és per a mi una aposta important, a la vista de la programació proposada per la ciutat. No pretenc mostrar una sèrie de treballs reunits per a l'ocasió, sinó proposar al visitant que se submergisca d'una forma més intima en les meues obres, molt lligades entre si i que mantenen entre elles un fil narratiu, per la qual cosa donen lloc a conjunts temàtics …Ca Lambert ofereix la possibilitat de mostrar 3 temes instal·lats respectivament en tres nivells de l'edifici: en la planta baixa: Ser ací (una cerca) en el soterrani : el Tercer relat (un destí) i en el primer pis: Abisme (un vertigen)."

Exposicions

"Bandera Azul"

01/07/2021 al 10/08/2021

Hora inicio: Sense especificar - Hora fin: Sense especificar

Zona: Isabel Bilbao Galeria

"Bandera Azul" d'Oscar Bento penja aquests dies dels murs de IB Isabel Bilbao Galeria d'Art a Xàbia, de nou una sempre interessant perspectiva de la pintura sobre la mar de l'artista Oscar Bento. Després d'exposar aquesta última primavera en la Galeria Begemot de Barcelona la col·lecció "Vi i Xocolate" i, "A Mar Abierto" en la jove galeria Natalia Bento Art Contemporani d'Alaró (Mallorca), aquesta nova col·lecció reuneix una dotzena de llenços, principalment de gran format, en els quals l'artista troba refrescants sensacions de llum, reflex i moviment a partir del que suposa un canvi en l'ús del color i la seua combinació amb lleus efectes metàl·lics, nacrats, etc. de diversa aplicació.

Exposicions

Atrás Adelante
x