www.xabia.org
jul

24

2022

Descobreix Xàbia a través de les seues rutes

Disfruta en família de Xàbia de manera lúdica i divertida amb les Rutes de senderisme, teatralitzades i temàtiques, que et permetran acostar-te a la història del municipi i del nostre patrimoni arquitectònic, cultural i natural, així com la nostra gastronomia i costums.

 

Les rutes i visites guiades programades per a aquest estiu 2022:
EN EL CENTRE HISTÒRIC:

EL SEGLE D'OR A XÀBIA
Dos emprenedors del s. XIX. Dos rivals al negoci de la pansa es troben als carrers de Xàbia recordant el passat de la seva ciutat.

Preu: 10 €
Idioma: castellà


UNA HISTÒRIA DE FANTASMES

Dos fantasmes amb molt a explicar sobre la ciutat medieval, i algun conflicte familiar, acompanyen al visitant per una ciutat centenària i encara present. Ruta teatralitzada per a descobrir la Xàbia del segle XV.

Preu: 10 €
Idioma: Castellà

A LA PLANA:

EL QUIXOT DE LA PLANA

A un lloc de les Planes, entre el Santuari de la Mare de Déu dels Àngels i els Molins de Xàbia, va viure un "planer" enamorat de l'amor, amic de la fantasia i compromés totalment amb l'aventura de viure. Aquest itinerari teatralitzat ens parla de la geografia humana i natural de la nostra muntanya amb alguns personatges inspirats en el Quixot de Cervantes.

Preu: 10 €
Idioma: castellà

AL PORT:
CONTES A LA LLUM DEL PORT

Els pirates desembarquen en el port de Xàbia! Busquen tresors, riqueses… Són feroces i sanguinaris, però saben, de tant en tant, contar una bona història. Ruta teatralitzada, de 1h, aproximadament, pel port de Xàbia per a explicar, en diferents racons, la història de la Flor de l'oblit, aquella que, inspirada en una llegenda cartaginesa, parla de l'origen de les muntanyes i illes del nostre territori.

Preu: 10 €.
Idioma: castellà
PROGRAMACIÓ COMPLETA

Les persones interessades hauran de reservar amb antelació a través de la web: https://reservas.esmediterraneo.com/es/search-a/valoracion-ocio.html?bsq=0BEFEF39AB8D7FFC

 

Altres Notícies

feb

09

2022

Treballant per un turisme accesible

La plataforma representativa estatal de persones amb discapacitat física (PREDIF), junt amb Turisme Comunitat Valenciana, en el marc de les accions del Programa de Turisme Accesible de la ...

x