www.xabia.org
sep

17

2021

III EDICIÓN FESTIVAL OJOS ROJOS

Arranca a Xàbia la 3a Edició del Festival internacional de Fotografia Espanyola i Iberoamericana. Com a novetat en aquesta edició, s'incorpora Mèxic com a país convidat.

A Xàbia es poden visitar les exposicions "On the read in México", de Bernard Plossu (Museo Soler Blasco); "Correspondencia con el Mediterráneo", de Xavier Mollà (Casa del Cable); "Archipiélagos", de Ire Lenes (Ca Lambert); "Panta Rei", de Lucía Morate (Ca Lambert); "La Apestosa", de José Luis Cuevas (Ca Lambert); "Universos", una colectiva de los fotoclubes de la Marina Alta (Ca Lambert); "Biblioteca de Almas", de Nina Llorens Peters (Galería Isabel Bilbao), i "Las olas de mi vida", de Isabel San Ruperto (Cactus Club & Shop).

En el programa s'inclouen ponències, xarrades, tallers, visionat de portfolios, un mercat ambulant fotogràfic, el Ral·li Fotogràfic de l'Associació Fotogràfica de Xàbia i la projecció del documental "El instante eterno".

Programació: https://festivalojosrojos.com/

Altres Notícies

abr

15

2021

DECÀLEG DEL TURISTA RESPONSABLE

Des de Xàbia es treballa en el compromís en la gestió i el foment d'un Turisme Sostenible i Responsable. Un concepte de turisme caracteritzat per utilitzar racionalment tots els recursos, ma...

may

26

2021

POSIDÒNIA ÉS XÀBIA.

Amb l'objectiu de cuidar i protegir aquesta espècie única del Mediterrani, i que desenvolupa un dels ecosistemes més productius del planeta, el Departament de Turisme de Xàbia ha editat un doc...

x