www.xabia.org

Film office

Xàbia Film Office és una oficina municipal dins del Departament de Turisme l'objectiu i la finalitat del qual és posar en valor els recursos i valors culturals, paisatgístics i artístics del municipi per a l'atracció de productors nacionals i internacionals que precisen de localitzacions per a la realització de les seues obres audiovisuals a Xàbia.

Xàbia Film Office forma part de Costa Blanca Film Offices abrigallades sota el paraigua de Costa Blanca Film Commission.

Des d'ací ens encarreguem de coordinar i sol·licitar tots els informes i serveis necessaris que afecten els diferents departaments municipals i que siguen preceptius per a poder obtindre el permís de rodatge.

No serà necessària l'autorització municipal en l'enregistrament d'imatges per a programes informatius que no requerisquen delimitar espais o limitar el trànsit per als vianants o rodat.


NO S'OTORGARAN PERMISOS DE RODATGE PER SETMANA SANTA (*), PONTS, NI DES DE L'1 DE JUNY Al 15 DE OCTUBRE.

(*) Este periode incluix la setmana anterior i posterior a la mateixa.

LA TRAMITACIÓ I POSTERIOR AUTORIZACIÓ DE LA SOL·LICITUD IMPLICA LA ACEPTACIÓ DE LES CONDICIONS ESPECIFICADES TANT EN L`APARTAT FILM OFFICE DE LA WEB COM EN LA AUTORITZACIÓ.

Per a sol·licitar qualsevol tipus d'informació o enviar el formulari de sol·licitud, ha de posar-se en contacte amb: Charo Marzal i Miguel Mata, al correu electrònic: xabia_port@touristinfo.net i miguel.mata@ajxabia.org


PLAZOS


PERMISOS DE RODAJE


x