www.xabia.org
oct

22

2020

BO VIATGE COMUNITAT VALENCIANA

Si eres major d'edat i estàs empadronat en la Comunitat Valenciana, pots demanar el teu Bo Viatge CV i obtindre descomptes de fins al 70% del cost de la teua reserva amb un màxim de 600 euros.

Pots sol·licitar el teu Bo Viatge CV en la web www.bonoviajecv.gva.es a partir del 20 d'octubre a les 12h.

Per a emplenar la sol·licitud has de tindre signatura electrònica (en cas de no disposar d'ella, es pot sol·licitar en el Creama demanant Cita Prèvia a l'e-mail: citapreviacertificado@ajxabia.org) i emplenar una declaració responsable assegurant que compleixes els requisits de majoria d'edat i empadronament.

Però també pots demanar el bo directament a l'allotjament o l'agència de viatges, sempre que aquestes empreses estiguen adherides al programa Viatgem CV i has de signar un atorgament de representació www.gva.es/downloads/publicados/in/25566_bi.pdf. En aquest cas, l'empresa sol·licita i tramita el bo en la teua representació i no necessites signatura electrònica.

Encara que viatges amb més persones, únicament és necessari sol·licitar un bo perquè s'aplica a la reserva del viatge, no als viatgers.

COM ACONSEGUEIR EL MEU BO?

Si tens signatura electrònica has d'entrar en la web www.bonoviajecv.gva.es i punxar en: Accés al programa: Inscripció Persona Beneficiària www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=21266

Una vegada en aquesta pàgina has de punxar a Tramitar amb Certificat i emplenar el següent formulari telemàticament www.gva.es/downloads/publicados/in/25565_bi.pdf

QUAN PUC UTILITZAR EL BO?

Una vegada hages sol·licitat el teu bo rebràs un codi que hauràs de canviar a l'hora de fer la reserva en la teua agència de viatges o establiment hoteler. Encara que pots viatjar en la data que desitges, la reserva l'has de fer en una setmana perquè el codi caduca als 7 dies. El bo es podrà gastar en una reserva per a viatjar en 3 períodes diferents:

• Entre el 20 d'octubre i el 31 de desembre de 2020

• Entre l'1 de gener i el 24 de març de 2021

• Entre el 13 d'octubre i el 31 de desembre de 2021.

Només es podrà usar un Bo Viatge CV per persona en cada període. Segons el període en el qual vulgues viatjar, has de sol·licitar el bo en el termini determinat, no abans:

• Per a viatjar entre octubre i desembre de 2020, se sol·licita el bo entre el 20 d'octubre i el 20 de desembre.

• Per a viatjar entre gener i març, se sol·licita entre l'1 de gener i el 19 de març de 2021.

• Per a viatjar entre octubre i desembre de 2021, la sol·licitud s'ha de fer entre el 13 d'octubre i el 20 de desembre de l'any que ve.

Altres Notícies

abr

29

2020

INFORMACIÓ COVID-19

Informació pràctica turistes que viatgen a Espanya Indicacions generals si viatges amb avió Indicacions generals per a la nova normalitat Informació coronavirus Comunitat Valenciana ...

x