www.xabia.org
ene

14

2020

Programa Cultural Xàbia 2020

El Departament de Cultura ha presentat la variada oferta cultural que omplirà Xàbia de diferents cicles de música, teatre, cinema, contacontes, exposicions, monòlegs d'humor, cites literàries i d'altres activitats puntuals.

Dins l'apartat musical, es podrà gaudir de cicles del gènere clàssic com Els Colors de la Música –amb concerts tan potents com el de l'Orquestra Simfònica del ADDA que a més serà d'entrada gratuïta- o Jazz a 100, que enguany arriba carregat d'energia amb grups com a Swing x 4, The Red Velvets o Jazzmatiks, a més de solistes de la talla de Lucho Aguilar o Enric Peidro.


Tampoc falta a la seua cita el festival de música d'arrel Xàbia Folk (del 8 al 10 de maig) i amb un concert de presentació previst el 24 d'abril a càrrec de Vi Blau.
En teatre hi haurà cicles per a adults, el de monòlegs Dijous de Comèdia –i el concurs d'humoristes a nivell comarcal que porta associat- i també per a xiquets.

Els més xicotets també tenen programació especial amb el cicle de Cinema en Valencià, contacontes setmanals o activitats en família.


A nivell artístic, les sales d'art renovaran les seues exposicions cada mes, i hi haurà també mostres d'autors locals com Manuel Salmerón, Pepe Sart o la Escola de Pintura Mediterrània.


Per als lectors, s'han programat diferents presentacions literàries i, dins la Setmana del Llibre, trobades amb les escriptores Susana Fortes i Mari Carmen Sáez Lorente. Finalment, la història local també reclama el seu protagonisme amb la presentació del tercer volum de Quaderns del Museu, aquesta vegada dedicat a la prehistòria de Xàbia i el seu entorn.

Descàrregues

Altres Notícies

x