www.xabia.org
dic

01

2019

Xàbia Port - Comença l'espectacle

Gaudeix de l'ambient i activitats organitzades per l'Associació de Comerciants Xàbia Port per a aquests dies festius. Fira Nadalenca, jocs de màgia, performances teatrals, música i molt més perquè ho passes en gran en la zona de Duanes de la Mar. T'esperem!

PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 6 DE DESEMBRE
-          D'11.00 a 20.00 h. Fira Nadalenca d'autor, on podràs trobar productes d'artesania d'autor, taller de terrisseria i música en directe.
-          De 18.00 A 23.00 h.  Un dia màgic pels establiments de Xàbia Port, cerca els jocs de màgia pels establiments de Xàbia Port.

DISSABTE 7  DE DESEMBRE
-          D'11.00 a 20.00 h. Fira Nadalenca d'autor, on podràs trobar productes d'artesania d'autor, taller de terrisseria i música en directe.
-          Al llarg del dia gaudeix de diferents performances teatrals que sorprendran clients mentre realitzen les seues compres o gaudeixen d'alguna consumició en els bars i restaurants. Us convidem a participar, pots ser actor per un dia!.

DIUMENGE 8  DE DESEMBRE
-          D'11.00 a 18.00 h. Fira Nadalenca d'autor, on podràs trobar productes d'artesania d'autor, taller de terrisseria i música en directe.
-          Al llarg del dia gaudeix de diferents performances teatrals que sorprendran clients mentre realitzen les seues compres o gaudeixen d'alguna consumició en els bars i restaurants. Us convidem a participar, pots ser actor per un dia!

Altres Notícies

x