www.xabia.org
sep

10

2019

VIII Riurau Film Festival

El Riurau Film Festival 2019 - VIII Mostra Internacional de Curtmetratges se celebra enguany des del 13 d'agost fins al 21 de setembre.

460 curtmetratges s'han presentat en aquesta huitena edició del festival, més que cap altre any, amb participació internacional de gran qualitat i curts de 21 països.

En total, els curtmetratges es divideixen entre les diferents Seccions en 352 de Ficció General, 41 de Ficció LGTBI, 24 films en Valencià-Català, 24 d'Inclusió Ètnica, 7 de Film de Dansa i 6 de la secció de Medi ambient i el Mar.

*Atenció: per pluges, es traspassa el Festival a la setmana següent, els dies 20 i 21 de setembre, en el mateix lloc, el Riurau d’Arnauda de Xàbia.

DIVENDRES 20, a les 20.30 hores:
- Presentació “MEDI AMBIENT I EL MAR”, a càrrec de representants de la Fundació Oceanogràfic València
- VJING “La Vora”, a càrrec del cineasta Marc Pedrós
- Projecció de curtmetratges de la secció “Medi ambient i el Mar” i Ficció General

DISSABTE 21, a les 21.00 hores:
- Curtmetratges Ficció General
- Curtmetratges Escola de Cinema Riurau
- Homenatge al Cinema Jayan
- Lliurament de premis

PROGRAMACIÓ COMPLETA RIURAU FILM FESTIVAL 2019

+ info: https://www.riuraufilmfestival.com/

Altres Notícies

sep

10

2019

I Festival de Fotografia "Ojos Rojos"

Segons expliquen els impulsors, Mike Steel i Mili Sánchez, el festival pretén conjuminar la qualitat dels fotògrafs que han participat en la revista i donar major visibilitat a la fotografia que e...

jun

13

2019

Regulació Cova Tallada

Esta regulació té com a objectiu preservar la conservació dels valors mediambientals, paisatgistics i patrimonials i disminuir els riscos d'accident. Durant el període indicat, el nombre màx...

x