www.xabia.org
ene

11

2019

Programa Cultural Xàbia

Descobrix totes les propostes culturals per als pròxims mesos de gener, febrer, març i abril a Xàbia.

Entre els esdeveniments proposats caben destacar actuacions com la d'un referent en la música antiga com és Jordi Savall o la Capella dels Ministrers, una òpera en l'església de Sant Bertomeu; el jazz més fresc de la mà d'Eva Fernández Trio (solista formada en la Sant Andreu Jazz Band), el duo contemporani de Viktorija Pilatovic i Joan Soler o el grup de Nacho Belda especialitzat en la variant gypsy.

També en l'apartat musical se celebrarà el Festival Xàbia Folk a finals d'abril i comptarà amb actuacions com la de Xavier de Bétera, Korrontzi, Rascanya, Aljub o Dones amb Arrel. El cine en valencià també té cabuda en la programació cultural, en esta ocasió més enfocat al públic adolescent i adult. Entre els títols que es projectaran destaquen La pell freda, Pride o M'esperaràs.

Teatre per a tots els públics

En oferta infantil hi ha un cicle teatral, amb obres com El fabulós viatge de Christian Andersen; Hi havia una vegada al món o volaploma, activitat que se suma al contacontes setmanal i a les cites mensuals d'Activitats en Família. També en teatre per a públic adult hi ha tres representacions: Classe, Instruccions d'ús i la comèdia No et vistes per a sopar.

Trobades literàries i exposicions artístiques

La setmana del llibre, en el mes d'abril, estarà protagonitzada per dos importants trobades literàries amb els escriptors Antonio Hernández i Javier Reverte. A més, en matèria artística destaca la gran exposició del pintor holandés Lucebert, qui va estar vinculat a Xàbia, i que està coorganizada entre l'Ajuntament i l'IVAM.

Descàrregues

Altres Notícies

abr

04

2019

Xàbia Folk 2019

El festival, cada any més consolidat, és un referent de la música popular, que compta amb artistes de prestigi de diferents parts del món. PROGRAMA 2019

feb

11

2019

Montgorock Xàbia Festival 2019

Compte arrere per a la celebració de la VII Edició del Montgorock Xàbia Festival. Esta edició reunix el millor de l'indie i el rock nacional en un entorn únic com és Xàbia. ¡Prest...

x