www.xabia.org

Buscar hotels

Parador de Turismo de Jávea ****

Av. del Mediterráneo, 233
telf. 965790200
javea@parador.es
http://www.parador.es

Lloc pintoresc i tranquil rodejat de verds jardins en primera línia de la Platja de l'Arenal. Habitacions àmplies, totes elles amb magnífiques vistes al Mediterrani des dels balcons, ideals per a descansar. L'interior de l'hotel és molt confortable i en la terrassa del seu restaurant podràs degustar deliciosos plats de la nostra gastronomia.

Nº Registro Turismo: H-9901-A

Nomad Hotel Xàbia Port ****

Av. Marina Española, 8
telf. 615 749 753
hola@nomadhotelcollection.com
https://nomadhotelcollection.com/

NOMAD Hotel Xábia Port està ubicat a primera línia de la Platja de la Grava, en el passeig marítim de Duanes de la Mar. Totes les estades són exteriors. L'hotel oferix un restaurant gastronòmic, on es pot degustar una cuina amb un marcat accent de la Marina Alta, gaudint al mateix temps d'unes magnífiques vistes. A més, inclou un bar en l'àtic on poder refrescar-se amb una beguda o relaxar-se prenent el sol en la terrassa.

Nº Registro Turismo: H-1535-A

Hotel Sol de Jávea ****

Av. del Mediterráneo, 180
telf. 966461919
reservas@hotelsoldejavea.com
https://hotelsoldejavea.com/

L'Hotel Sol de Jávea es troba en primera línia de platja i ofereix vistes magnífiques a la mar. A més, les habitacions han sigut renovades recentment i estan equipades amb aire condicionat, Wi-Fi gratuïta i TV de pantalla plana.

Els hostes podran fer un xicotet passeig i recórrer els voltants de l'hotel, on trobaran a pocs metres la Platja de l'Arenal, lloc d'oci, restauració i bon ambient.

Nº Registro Turismo: H-1134-A

TANCAT DEL 01/11/23 AL 01/03/24

 

 


Aparthotel Pinosol ****

C/ Paul Gauguin, 4
telf. 966472146
btb-pinosol@btb.es
http://www.hotelpinosoljavea.es

Allotjament rodejat de pins situat a molt poca distància de la Platja de l'Arenal. Este aparthotel de 4* compta amb unes extraordinàries instal·lacions que oferixen el màxim confort. Disposa de tres piscines a l'aire lliure, un restaurant que servix exquisida cuina mediterrània, i una terrassa amb vista al jardí. A més podrà exercitar-se en el gimnàs i disfrutar de la sauna seca o tradicional.

Nº Regsitro Turismo: H-1224-A

Hotel Villanaranjos ***

Pasaje Génova, 12
telf. 965790050
hotel@villanaranjos.com
http://www.villanaranjos.com

L'Hotel Villanaranjos gaudix d'una ubicació immillorable en la Platja de l'Arenal. Totes les estades són exteriors, amb vista des de les seues terrasses i completament equipades. Si els hostes ho preferixen, poden disfrutar del propi hotel amb piscina, jardins i restaurant.

Nº Registro Turismo: H-859-A

Hotel Jávea **

C/ Pío X, 5
telf. 96 579 54 61
info@hotel-javea.com
http://www.hotel-javea.com

L'Hotel es troba en una situació privilegiada en segona línia de la platja La Grava, en ple nucli de la zona del Port. Completament renovat, oferix instal·lacions amb moderna decoració i cuidades al detall.

Nº Registro Turismo: H-188-A



Hotel Miramar **

Pl. President Adolfo Suárez, 12
telf. 965790100
hotelmiramarxabia@gmail.com
http://www.hotelmiramar.com.es

Hotel familiar en 1a línia de la Platja de la Grava, situat en el passeig marítim de Duanes de la Mar. Les seues instal·lacions ben cuidades, el tracte amable del personal, la seua ubicació i l'oferta gastronòmica del seu restaurant, fa d'este Hotel un lloc autèntic en el cor del Port.

Nº Regsitro Turismo: H-191-A

Hotel Triskel **

C/ Sor María Gallart,3
telf. 966462191
info@hotel-triskel.com
http://www.hotel-triskel.com

Emplaçat en ple Centre Històric, l'Hotel Triskel es troba en un antic edifici totalment reformat en el seu interior, conservant tota l'essència de l'arquitectura típica de la nostra població. Es tracta d'un xicotet i selecte Hotel amb Encant que oferix un ambient acollidor i harmoniós als seus hostes.

Nº Registro Turismo: H-1336-A

Hotel Saladar *

Ctra. del Portitxol, 87
telf. 966468408
info@saladarhotel.com
http://www.saladarhotel.com/site/

Situat en la zona del Saladar (prop de la platja de l'Arenal), s'ubica este agradable i acollidor hotel de gestió familiar idoni per a un tipus de client que busca la senzillesa i preus econòmics, ideal per a estades prolongades. L'edifici de construcció moderna compta amb una xicoteta cafeteria i un ampli pàrquing privat.

Nº Registro Turismo: H-1418-A

x